Sute de timișoreni ies în stradă „pentru viață, pentru femeie, pentru familie”. Când are loc marșul anti-avort

540
mars pentru viata

Sute de timișoreni care nu sunt de acord cu avortul au de gând să mărșăluiască pe străzile Timișoarei, și în acest an. În acest sens, Asociația „Darul Vieții” anunță că organizează o nouă ediție a „Marșului pentru Viață” în capitala Banatului.

Acțiunea va avea loc sâmbătă, 26 martie, simultan cu marșurile anti-avort care se vor desfășura și în alte mari orașe din România. Punctul de întâlnire este Biserica Sf. Maria Regina Păcii de lângă Parcul „Carmen Sylva”, iar de la ora 12.00, după ce vor fi susținute discursuri, se va pleca pe următorul traseu: Bd. M. Viteazul, Catedrala Mitropolitană, Bd. Regele Ferdinand – str. 20 Decembrie 1989 – Bd. Ion C. Brăteanu – Bd. Revoluției 1989 – Prefectura Timiș.

Scopul primar al Marșului pentru Viață este chemarea la apărarea vieții pentru fiecare ființă umană începând cu concepția până la moartea naturală și apărarea familiei și a căsătoriei naturale – o femeie și un bărbat deschiși darului vieții, care este cel mai bun ambient pentru dezvoltarea următoarei generații. De o importanță egală este și încurajarea politicienilor ca să creeze condiții legislative pentru protecția vieții umane și a demnității căsătoriei naturale și asta înseamnă excluderea pruncuciderii oficiale la nivel de stat!”, transmite Asociația „Darul Vieții”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ