Sute de oameni rămân fără loc de muncă înaintea sărbătorilor de iarnă! Concedieri colective la două companii

241

Două companii din Bistrița-Năsăud – una care fabrică articole din sticlă și alta cu profil textil – au anunțat Agenția Județeană de Ocupare a Forţei de Muncă din județ că vor concedia colectiv 111 persoane, începând din luna decembrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform reprezentanților Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Bistrița-Năsăud, două companii din Bistrița au anunțat concedieri colective pentru finalul acestui an, urmând să fie disponibilizare în total 111 persoane.

“La finalul anului 2018 avem anunțate disponibilizări colective de personal din partea a două firme din județul Bistrița-Năsăud. O firmă cu obiect de activitate fabricarea sticlei și a articolelor din sticlă din Bistrița, firmă aflată în insolvență, care disponibilizează 96 de persoane dintr-un total de 96 persoane. A doua firmă are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, este din Sângeorz-Băi și dintr-un total de 30 persoane disponibilizează 15”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Bistrița-Năsăud, Adina Preda.

În acest an, în Bistrița-Năsăud a mai avut loc încă o concediere colectivă la o firmă de procesare a cărnii, care a disponibilizat colectiv 56% din angajați, respctiv 124 de persoane din cele 221.

sursa – stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ