Sute de amenzi și zeci de șoferi fără permis, după weekend

233

Weekend-ul nu a fost unul liniștit pentru polițiștii timișeni, aceștia au ieșit pe teren și în doar 3 zile au ars la buzunare sute de șoferi indisciplinați. Câteva zeci au rămas și fără permisele de conducere.

”În perioada 23 – 25 noiembrie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au constatat 6 infracțiuni și au aplicat 320 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere”, au transmis cei de la IPJ Timiș.

Au fost reținute 48 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză.

LĂSAȚI UN MESAJ