Surpriza zilei de vineri ne-o aduce vremea! Ce anunță meteorologii

2146

Vremea va continua să se încălzeascã, astfel că valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în nordul țării unde vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, mai ales la altitudini mari, unde în special în cursul nopții rafalele vor depăși 70-80 km/h. În partea de nord-vest a țării dimineața izolat va mai fi ceață.

Astăzi, vremea se va încălzi în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil și, doar trecător, va mai ploua slab în nord-vestul țării. Vântul va sufla în general slab până la moderat cu unele intensificări la munte în cea de a doua parte a zilei.

Vineri, vremea va continua sã se încălzeascã, devenind mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil în partea de sud-vest a țării și cu înnorări temporare în rest, unde va ploua slab. Vântul va avea unele intensificări la munte.

Sâmbătă, temperatură va scădea în toată țara, astfel că vremea va deveni răcoroasã în jumătatea de nord-est și apropiată de normal în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sud-est, unde doar izolat vor fi condiții de ploaie.

LĂSAȚI UN MESAJ