Surpriză mare pentru operatori! A sunat la 112 ca să-și reclame soțul

227

O femeie din Iaşi le-a adus zâmbetul pe buze operatorilor 112, când a sunat furioasă la urgenţe să-şi reclame soţul, care nu vroia nici în ruptul capului să-şi facă datoria de bărbat. Poate sperând că-l va convinge Poliţia, femeia a cerut ajutor la 112.

Deşi amuzante, aceste apeluri nu trebuie sub nicio formă să fie făcute fără a avea o urgenţă reală, imediată, pentru că orice apel pierdut sau preluat cu întârziere poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

O femeie din Iaşi a sunat la 112 să reclame că soţul său refuză să-şi facă datoria de bărbat, nu vrea să întreţină relaţii sexuale cu ea şi este nevoie de intervenţia poliţiştilor, precizează bzi.ro

Evident, operatorul 112 i-a explicat că numărul de urgenţe este destinat unui singur fel de urgenţe, acela care poate pune o viaţă în pericol de moarte şi nu pentru dispute domestice.

Presa locală precizează că nu este singurul telefon bizar primit de operatorii 112. Într-o listă de apeluri bizare obţinută de publicaţia ieşeană, locuitorii din Iaşi au avut tot felul de cereri bizare la 112.

Astfel, un apelant a solicitat ca politistii sa ii duca ceva de mancare la domiciliu, o persoana a intrebat politistii ce sa manance la pranz, o altă persoană a cerut staţie de autobuz în faţa blocului, o femeie era deranjată de cântecul cocoşului vecinului, un cioban a sunat să spună că un alt cioban şi-a amestecat oile cu ale lui nu mai ştie ce oi ale cui sunt.

De asemenea, un cetăţean ar fi găsit o bombă neexplodata, din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, iar la solicitarea dispecerului de a nu o atinge sau mişca, el a replicat că a lovit-o, dar nu s-a întâmplat nimic.

sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.