Supercom operează ilegal în deponeul de la Bârcea Mare

220

Dan Stoian nu e altcineva decât Managerul Public al Consiliului Judeţean Hunedoara care face jocurile firmei Supercom care operează ilegal pe deponeul de la Bârcea Mare. Contractul încheiat cu această firmă care nu are licenţă şi operează ilegal, la rândul său este ilegal.

Aşa se face că un consiliu “roşu de furie”, se încăpăţânează să nu ia în considerare ANAP-ul şi să continue colaborarea cu Supercom-ul, firmă ce îşi are sediul în Bucureşti.

Şi cum sforile se trag în perimetrul “roşu” al comunismului democratic, Consiliul Judeţean Hunedoara obţine Autorizaţie de Mediu şi continuă să colaboreze cu o firmă fără licenţă, deci inexistentă. Inexistentă. DA, dar ţinută în braţe de Dan Stoian, care trage sforile în CJ Hunedoara. Grupul de interese ce se află în jurul firmei Supercom este prea mare, interesele în prezent staţionare findcă Supercom nu poate să obţină Autorizaţia de Mediu aşa cum doreşte Dan Stoian, acesteia lipsindu-i licenţa, şi nici într-un viitor prea apropiat nu poate să o obţină, deoarece îi lipseşte contractul de concesiune a serviciului sau contractul de delegare a serviciului public.

În acest caz firma Supercom şi-ar putea continua activitatea la deponeul de la Bârcea doar ca şi prestator de servicii timp de un an de zile, după care CJ Hunedoara să transfere Autorizaţia de Mediu către unul din câştigătorii licitaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ