„Sunt o babă comunistă” deschide seria spectacolelor on-line ale Teatrului Naţional din Timişoara

664

Teatrul Naţional din Timişoara demarează, începând de miercuri, difuzarea de spectacole atât pe canalul de You Tube, cât pe conturile sale de Facebook, Instagram şi Twitter, în cadrul seriei „Întâlniri la voi acasă”.

„Teatrul Naţional aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul său minunat în serile de spectacol. Cu multă emoţie ne pregătim pentru serile magice în care ne vom întâlni din nou faţă în faţă, pe scenele şi în sălile de spectacol ale Teatrului Naţional. Până atunci, începând de azi, vă dăm întâlnire la dumneavoastră acasă! De astăzi, 25 martie, vă invităm să transformaţi fotoliul în scaun de spectator în fiecare miercuri, vineri şi duminică de la ora 20,00”, se arată în comunicat.

Seria întâlnirilor va fi deschisă cu spectacolul „Sunt o babă comunistă” pe un scenariu de Călin Ciobotari, după romanul lui Dan Lungu, cu regia artistică semnată de Antonella Cornici.

Din distribuţie fac parte Claudia Ieremia, Ion Rizea, Matei Chioariu, Roberta Popa, Doru Iosif, Călin Stanciu jr., Alecu Reus, Cristian Szekeres, Ana Maria Cojocaru, Iuliana Crăescu, Romeo Ioan, Ionuţ Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi şi Marin Lupanciuc.

„Vă oferim înregistrarea premierei spectacolului din 3 noiembrie 2019, evenimentul care a deschis FEST – FDR2019. La finalul spectacolului, puteţi urmări şi discuţia dintre creatorii spectacolului, inclusiv autorul, şi publicul din seara respectivă”, precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ