Al paisprezecelea deces în România din cauza coronavirusului: un bărbat care suferea de obezitate

  212

  ​Al paisprezecelea deces în România din cauza coronavirusului a fost anunțat miercuri. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani internat la Spitalul Județean Suceava, unde au murit alte 5 persoane, iar peste 100 de cadre medicale sunt infectatae cu COVID-19. Este cel mai tânăr pacient infectat cu coronavirus și decedat în țara noastră.

  Anunțul a fost făcut de Grupul de comunicare strategică. Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, care a fost confirmat pozitiv cu coronavirus în 23 martie și care a decedat în această după-amiază. Bărbatul suferea de obezitate, precizează sursa citată.

  Este al cincilea pacient decedat care era internat la Spitalul Județean Suceava, unde peste 100 de cadre medicale și personal auxiliar au fost infectate cu COVID 19, iar autoritățile au decis închiderea unității medicale începând de miercuri.

  Bilanțul îmbolnăvirilor cu coronavirus în România a ajuns la 906, cu 144 cazuri nou depistate, potrivit informațiilor transmise miercuri la ora 13.00 de Grupul de Comunicare Strategică.

  LĂSAȚI UN MESAJ