Sunt bani pentru analize medicale! Casa de Asigurări de Sănătate Timiș a suplimentat bugetul pe decembrie

166

Timişenii care au nevoie de analize în luna decembrie pot să meargă la cabinetele şi laboratoarele care au contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate Timiş. Instituţia a suplimentat bugetul pentru această lună, astfel încât toţi cei care au nevoie de analize să poată beneficia de gratuitate.

Pentru luna decembrie, bugetul laboratoarelor a ajuns la 2.3 milioane de lei, iar în ceea ce priveşte furnizorii de imagistică ( RMN, CT, radioligie) bugetul este de 2,2 milioane de lei.

“Facem cunoscut faptul ca asigurații pe baza biletului de trimitere, beneficiază de analize şi investigații de imagistică gratuite, la furnizorii aflați în relație contractuala cu CJAS Timiş. Lista acestor unitați medicale poate fi accesată pe site-ul instituției, la adresa http://www.cnas.ro/cjastm/” a precizat Victor Dumitrascu, Presedintele-Director General CAS Timis.

În judeţ sunt 27 de laboratoare şi 19 cabinete de imagistică ce oferă analize şi teste gratuite în baza bieltelor de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ