Sume uriașe aruncate pe marcajele unor șosele din Timisoara! Un jurnalist timișorean a constatat felul incredibil în care o societate din cadrul primăriei ,,toacă” banii contribuabililor

519

Un jurnalist din Timișoara, Corneliu Popovici, a avut un șoc să constate sumele uriașe pe care le plătește primăria urbei de pe Bega, pentru marcajele stradale. Este vorba despre suma totală pe care administrația timișoreană a achitat-o, în anul 2017, pentru marcajele trasate pe carosabil, în oraș. Potrivit jurnalistului, din banii contribuabililor s-au plătit nu mai puțin de 900.000 de euro pentru marcajele rutiere/stradale.

Redăm, integral, postarea lui Corneliu Popovici:

<< Văzând cât a cheltuit pe marcaje stradale anul trecut, acest SDM, a onor Primăriei urbei noastre, am rămas stupefiat. Adică arunci pe vopsele care, după o lună – două, se șterg, nici mai mult, nici mai puțin de 900.000 de euro, și apoi te plângi că nu ai bani de parcări, de îngrijirea și curățirea străzilor etc.. Asta înseamnă un tupeu fără margini, pe care timișorenii ar trebui să-l taxeze… Îmi aduc aminte că, pe vremuri, adică prin anii ’70, SDM-ul era condus de inginerul Dan, om modest, bun specialist, dar care nu și-ar fi permis să justifice nici măcar aruncarea unui leu pe fereastră. ”Alte vremuri”, veți zice… Da, dar și alți oameni. Oameni de calitate, nu șmecheri și…învârtiți prin „prestații” politice. >>, a scris Corneliu Popovici, pe Facebook.

Să fi plătit Primăria Timișoara mai mult pentru multitudinea de liniuțe de la Pasajul Jiul, care a stârnit comentarii de tot hazul pe rețelele de socializare? Nu știm. Cert este că suma, într-adevăr este una enormă!

,,O intersecție din România (Timișoara sau Caracalișoara sau Semaforișoara sau Palmișoara sau…). Cum a aprobat Poliția Rutieră așa ceva? Cum? Întreb pentru un prieten…”, scria atunci, un timișorean, pe Facebook.

Imaginile de la Pasajul Jiul care îi vor face pe șoferi să se întrebe dacă au consumat substanțe halucinogene

Robu se dezlănțuie. Care este adevărul în legătură cu multitudinea de marcaje de la Pasajul Jiul

LĂSAȚI UN MESAJ