Autorităţile judeţene, la muncă pentru înlăturarea zăpezii: pe drumurile din Timiș s-a aruncat material antiderapant

67

Drumurile judeţene din Timiş au fost deszăpezite, se laudă autorităţile judeţene. Potrivit Consiliului Judeţean Timiş, pe şosele s-a acționat cu 602 tone de material antiderapant.

“Pentru a nu exista probleme pe drumurile județene, am solicitat firmelor cu care avem contracte să acționeze de urgență cu utilajele din dotare și cu materiale antiderapante. Se circulă în condiții de iarnă pe întreaga rețea de drumuri județene. Consiliul Județean Timiș a pus la dispoziția cetățenilor un număr de telefon la care persoanele interesate pot suna pentru a afla informații privind starea drumurilor județene pe perioada iernii 2017-2018, și anume: 0731.540.965. Tot la acest număr pot fi făcute eventuale sesizări legate de activitatea de deszăpezire a rețelei de drumuri județene”, a subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Va ninge în Timiş până vineri la ora 17:00. Apoi temperaturile nocturne scad până la -2 sau -3 grade. Sâmbătă va fi mai cald, după prânz înregistrându-se valori pozitive. Dar primăvara mai întârzie, gradele din termometre nu vor trece de 4 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ