Suicidal Tendencies, pentru prima oară în România, la Timişoara

223

Fanii muzicii metal/punk/crossover vor avea parte de o surpiză plăcută la cea de-a doua ediţie a rEVOLUTION Festival. Legendara trupă Suicidal Tendencies va fi prezentă pe scena principală vineri, 3 iunie. Pe lângă energia adusă în scena de Mike Muir şi colegii săi, cei prezenţi la Muzeul Satului Bănăţean se vor bucura de momente inedite, celebrul toboşar Dave Lombardo (Slayer) alăturând-se trupei, pe scenă.

Luând în considerare numele trupei, știm că celor de la Suicidal Tendencies nu le-a fost niciodată teamă de puțină controversă. Sunt o trupă americană, fondată în anul 1981, în California, de către vocalistul Mike Muir, singurul membru încă activ, din componența originală a formației. Au devenit celebri în 1983, prin intermediul albumului de debut și mai ales datorită single-ului
”Institutionalized”, piesă al cărei videoclip punk a fost printre primele difuzate pe MTV. De asemenea, de-a lungul anilor, Suicidal Tendencies a avut o mare influență asupra viitoarelor trupe de speed/trash metal. După o perioadă de pauză, trupa s-a reîntors cu un nou album.

Anul acesta, rEVOLUTION Festival va avea loc în 3 și 4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Deja au fost anunțați peste 30 de artiști care vor concerta pe cele cinci scene, începând cu embleme ale indie rock-ului britanic Skunk Anansie și DJ-ul britanic John Digweed și continuând cu Roni Size și DJ Krust, Guardians of Time, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & DJ Sanchezz și mulți alții care urmează să fie anunțați.

Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro. Promoția Early Bird s-au epuizat, mai sunt disponibile, însă, un număr limitat de bilete la prețul special de 74,99 lei/18 euro/2.199 RSD.

Mai multe informații despre rEVOLUTION Festival sunt pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/revolutionfestivaltimisoara) și pe site-ul oficial, www.revolutionfestival.com.

LĂSAȚI UN MESAJ