Succese și eșecuri pentru voleiul timișorean

63

Două victorii și două înfrângeri pentru grupările timișorene din liga secundă a voleiului disputată vineri și sâmbătă.

UVT Agroland a reușit o victorie și un eșec în dubla de la Baia Mare, CSU Poli a pierdut la Târgu Mureș, iar CSU Vest a făcut o nouă demonstrație de forță contra Dejului.

Runda cu numărul doi a anului a adus un rezultat puțin scontat pentru UVT Agroland Timișoara, o victorie și un duș rece în dubla din deplasare cu CSȘ2 CNE Baia Mare. Fetele pregătite de Dan Jitaru au învins cu 3-1 vineri, într-un meci restanță din tur, rezultat ce le-a urcat pe locul secund al clasamentului. Meciul doi jucat sâmbătă a fost însă un fiasco pentru tinerele voleibaliste, care au pierdut cu 1-3.

”Echipa noastră a jucat slab, probabil că fetele și-au subestimat adversarul și asta ne-a costat. Nu am mai reușit să punctăm din loviturile din serviciu, atacurile nu au mai fost la fel de eficiente ca și în meciul de ieri și toate acestea ne-au costat. În actul al doilea am condus chiar și cu opt puncte, am avut trei mingi de set, dar din păcate nu am găsit drumul spre victorie”, a concluzionat antrenorul de la Agroland.

Colega de eșalon CSU Poli a cedat în duelul de pe terenul liderului CSU Medicina Târgu Mureș cu 3-1 (23-25, 25-18, 25-20, 25-17). Un rezultat scontat pentru fetele conduse de Cerasela Șerban în fața celei mai bune echipe din serie. În ciuda acestui eșec Poli rămâne a treia în clasament.

Liderul seriei masculin din A2, CSU Vest Timișoara, și-a trecut în cont un nou succes convingător. Timișorenii au învins CSȘ CNE Lapi Dej cu 3-0 (25-10, 25-15, 25-20) într-o partidă jucată pe teren propriu ce nu le-a ridicat nicio problemă. Cu un singur set pierdut în acest sezon, studenții sunt lideri detașați ai seriei vestice după 12 runde.

LĂSAȚI UN MESAJ