Subiecte fierbinţi şi în noul număr Banatul Azi, varianta tipărită

507

Dacă e joi e… Banatul Azi. Varianta tipărită. Şi în acest număr veţi găsi subiecte interesante, anchete, reportaje, documentare şi, în premieră, concursuri cu premii, care vă pot trimite în vacanţă

Dintre subiectele pe care le veţi găsi doar în varianta tipărită menţionăm: tunul imobiliar cu un teren în centrul Timişoarei, în care sunt implicaţi fraţii Cristescu, dar şi Primăria Timişoara, totul despre alegerile locale, un amplu reportaj despre atelierele de tatuaj şi cum au apărut ele în Timişoara, povestea Palatului Baroc, un interviu cu fotograful Răzvan Voiculescu, un reportaj despre staţiunile balneare de la noi şi din Ungaria (de ce la ei se poate şi la noi nu), o anchetă despre dezinfectantele folosite în spitalele timişorene şi multe altele.

Nu în ultimul rând, introducem în premieră concursuri cu premii, în urma cărora puteţi câştiga weekenduri la munte sau city-break-uri în oraşele romantice din Europa. Tot ce trebuie să faceţi este să colectaţi taloanele publicate în ediţia tipărită Banatul Azi.

LĂSAȚI UN MESAJ