Studenții UVT, într-o ceremonie de absolvire în premieră pentru Timișoara

1319

1500 de tineri sărbătoresc împreună finalizarea studiilor. În acest an, ceremonia de absolvire a studenților Universității de Vest din Timișoara și de intrare în comunitatea de alumni va reuni studenții din anul terminal de la toate facultățile, care vor împărtăși solemnitatea momentului și se vor bucura mai apoi de atmosfera creată de Maestros del Ritmo (prezenți la Untold 2016), în cadrul unui party tematic intitulat „UVT Blue Sensation”. Formatul ceremoniei este unul nou, în premieră pentru universitate și pentru Timișoara.

Cu această ocazie, generația absolvenților din anul 2017 va pune în mod oficial piatra de temelie pentru „Comunitatea de alumni a UVT”. Alături de aceștia, vor sărbători și absolvenți din generațiile anterioare, care în prezent sunt exponenți de marcă ai mediului socio-economic din regiunea de vest.

„O universitate care privește spre viitor trebuie să-și respecte trecutul, oamenii pe care i-a format. Cu acest gând am pus bazele evenimentului care va însemna și lansarea oficială a Comunității de alumni a UVT. Ne dorim ca și după absolvire, acești tineri să păstreze contactul cu noi, să se implice în activitățile noastre. Au tot sprijinul instituției în acest sens. Avem în plan mai multe modalități prin care să valorificăm comunitatea absolvenților UVT, fapt ce va aduce valoare adăugată în Universitate, întrucât vorbim de o mulțime de oameni de succes care au urmat cursurile instituției noastre”, a spus rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 17 mai, de la ora 16.00, în Parcul Rozelor, în prezența rectorului UVT și a decanilor facultăților. Actorul Florin Călinescu va oferi un discurs motivațional pentru cariera generației actuale de absolvenți ai UVT, iar prezentatorul TVR Florin Mihoc va anima evenimentul. Absolvenții vor avea parte și de un party tematic, „UVT Blue Sensation”. Ceremonia se va încheia la miezul nopții, cu un superb foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ