Culoarea anului în bucătării este griul iar în restul casei verdele proaspăt-VIDEO

299

Oricine vrea o schimbare în casă, în apartament sau doar vrea să fie informat despre ultimele tendințe și noutăți din domeniul amenajării unui cămin sau pur și simplu vrea o mobilă mai nouă este așteptat în zilele următoare la centrul expozițional al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură de pe bulevardul Eroilor de la Tisa. Oricine poate găsi aici ceva interesant de văzut, admirat sau achiziționat. Nimeni nu va pleca nemulțumit de la evenimentul expozițional „Universul Casei Tale & Expo Mobila”.

expo mobila (2)

Întalnirea expozanților cu publicul se desfășoară pentru a șasea ediție, ceea ce înseamnă deja o garanție. Vor veni peste 30 de expozanți din toate categoriile: atât producători cât și distribuitori sau reprezentanți. Se vor putea vedea produse, tehnologii cât mai moderne pentru interioare și exterioare. Dovada avântului luat de acest domeniu stă în nivelul exportului, care a atins anul trecut două miliarde de euro. Cifra este realizată de cele circa 3000 de firme active din domeniu. Cerința publicului a făcut ca manifestarea să se organizeze de două ori pe an. Atunci când lumea renovează casele, adică primăvara și toamna.

La partea de mobila se vor găsi atât materiale moderne, din domeniul celor mai noi descoperiri dar și clasicele mobile din lemn masiv, care nu vor ieși nicicând din modă. Vor fi aici cele mai noi produse, chiar din acest an. Sunt aduse cele mai noi modele, forme, culori sau idei.

cciat-expomobila-noiembrie-2016-still040

Consumatorul român este din ce în ce mai maturizat și știe exact ce caută. Piesele de mobilier aduse sunt din clasa mediu sau chiar ridicată pentru cei care au oarecare putere financiară.

Pentru cei ce încă nu au aflat, culoarea anului la bucătării și echipamente conexe este griul neutru ce poate fi asortat cam cu orice. Bucătăriile vor fi însoțite de elemente de design industrial ca metal, țevi, corpuri de iluminat din metal. Se mai folosește betonul masiv, bine finisat sau pereți de zidărie aparentă.

La celelalte încăperi se va folosi anul acesta verdele proaspăt, care pare să revigoreze totul.
Expoziția va fi deschisă de joi până sâmbătă, între orele 10 și 20, iar duminică se va închide la ora 18.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ