Studenții și-au luat avânt pentru încleștările cu miză

104

Politehnica Timișoara și-a făcut încălzirea pentru duelurile importante de săptămâna viitoare printr-o victorie categorică în fața codașei CSM Făgăraș, scor 27-20 (15-9).

Mai mult cu gândul la confruntările viitoare, așa au intrat handbaliștii timișoreni în teren în meciul etapei a 11-a din Liga Națională. Adversara studenților era tocmai cea mai modestă formație de până acum din campionat, CSM Făgăraș. Din postura de codașă a seriei, trupa din Brașov nu a putut opune rezistență prea mare pe parchetul de la Constantin Jude.

Elevii lui Pero Milosevic nu au stat prea mult la dispoziție și cu jocul defensiv, care e specialitate casei, au tranșat partida cu 27-20. Cu internaționalii Fenici, Lasica, Lazarov, Daskaloski reveniți la echipă, Poli controlat de la un capăt la altul jocul. Gazdele s-au distanțat din start: 6-2 (minutul 9), 11-6 (minutul 18),  15-9 (minutul 30), 19-14 (minutul 40), 23-17 (minutul 50).

Poli urcă provizoriu până pe locul 9 al clasamentului cu un total de 14 puncte când mai sunt două etape până la finalul turului. Timișorenii se pregătesc pentru derbyul Banatului cu Reșița, miercuri, pe Bârzava. Iar în week-endul viitor Poli susține meciul tur cu slovenii de la RD Riko Ribnica din play-offul Cupei EHF.

Poli: Lazarov – 5 goluri, Marjanovic – 4 goluri, Lasica – 4 goluri, Milosevic – 4 goluri, Fenici – 3 goluri, Simovic – 2 goluri, Furak – 2 goluri, Neamțu – 1 gol, Santeiu – 1 gol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ