Studenții pregătesc returul în efectiv complet

87

Handbaliștii timișoreni au accelerat pregătirea cu ceva mai mult de 10 zile până la reluarea campionatului. Lotul este complet de astăzi în urma revenirii internaționalilor Fenici, Lasica și Daskaloski.

SCM Politehnica se află la jumătatea programului de pregătire programat înaintea reluării Ligii Naționale. În 3 februarie se reia întrecerea internă și alb-violeții au deja două jocuri de verificare la activ și vor mai susține alte două. Poli a învins-o pe divizionara secundă CSM Oradea cu 38-23 și a remizat cu Dinamo Pancevo, scor 29-29, în primele jocuri de verificare. Următoarele amicale vor fi joi și vineri, la Timișoara, cu divizionara secundă Știința Bacău.

Mult mai important e faptul că lotul lui Pero Milosevic este din nou complet după revenirile internaționalilor Cristian Fenici, Marko Lasica și Zlatko Daskaloski. Fenici a pus umărul la calificarea României în barajul pentru Mondialul 2019, în timp ce Lasica și Daskaloski au participat cu naționalele Muntenegrului și Macedoniei la Euro-2018.

Singura bătaie de cap pentru tehnicianul muntenegrean o reprezintă accidentarea portarului Adam Savic. ”Își reiau antrenamentele în mod normal Fenici și Lasica. Din păcate Daskaloski nu a prins minute la meciurile naționalei Macedoniei, doar s-a antrenat, iar asta contează. Avem probleme la postul de portar din acest motiv și din cauza accidentării lui Savic, dar mă bucură minutele acumulate și prestațiile lui Vîlceanu”, a concluzionat antrenorul timișorenilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ