Studenții lui Milosevic revin pe podium înaintea vizitei lui Dinamo

76

De o singură victorie a avut nevoie SCM Politehnica Timișoara pentru a revine pe podiumul Ligii Naționale de handbal. Studenții s-au impus cu 31-27 la Iași și așteaptă cu altă încredere derbyul cu campioana Dinamo, din 1 martie.

SCM Politehnica Timișoara a câștigat deplasarea de la Politehnica Iași cu 31-27  (14-15) și urcă pe podiumul clasamentului. Violeții ocupă poziția a treia, cu 41 de puncte, de unde coborâseră după eșecul cu Steaua din ultima etapă.

O partidă neașteptat de echilibrată în prima sa parte și în care diferența de valoare s-a văzut abia din minutul 40. Diferența maximă înregistrtă pe tabelă a fost de 5 goluri: 27-22 în minutul 51. Căpitanul studenților a fost liderul punctelor marcate în partida din Copou. Cristian Fenici a reușit 8 goluri, urmat fiind de Marjanovic 5 goluri, Cîmpan 4 goluri, Șania 3 goluri, Ștefan 3 goluri, Orbovic 2 goluri, Hrimiuc 2 goluri, Vuk Milosevic 1 gol, Krsto Milosevic 1 gol, Păiuș 1 gol.

”După un start excelent de meci, ne-am deconcentrat deși am avut șanse să menținem avanatajul. Am jucat bine în atac, dar am greșit la finalizare. În repriza a doua, am fost mai eficienți și în apărare și am reușit să ne impunem jocul. Sunt mulțumit de rezultat, de punctele câștigate, de faptul că ne-am revenit din punct de vedere moral, după două înfrângeri la rând. Cel mai important este să ne recuperăm după această deplasare lungă, iar în două zile să pregătim jocul cu Dinamo; trebuie să ne regăsim forma pe care am avut-o înainte de februarie!”, a declarat antrenorul Pero Milosevic.

Următorul adversar al bănățenilor va fi Dinamo București, joi, 1 martie, de la ora 17, la sala Constantin Jude, într-un alt meci important pentru zona podiumului. Campioana e în revenire și a urcat pe poziția a cincea, la trei puncte de Poli.

 

LĂSAȚI UN MESAJ