Studenţii din Timişoara, liber cu trenul în toată ţara, nu numai pe ruta de domiciliu

374

Studenţii din Timişoara, dar şi din alte centre universitare din ţară, vor circula gratuit cu trenurile pe calea ferată oriunde în ţară. Mesajul vine de la Ministerul Transporturilor, care a tranşat problema, după ce doi senatori au dorit să ofere aceste gratuităţi tinerilor numai pe rutele domiciliu – oraş de studiu. Decizia se pare că i-a aparţinut tot lui Liviu Dragnea.

„Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a discutat cu președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, pe marginea amendamentului depus în Parlament cu privire la proiectul de Lege pentru aprobarea a OUG nr 2/2017, referitor la gratuitatea călătoriilor studenților pe calea ferată. În urma discuției, s-a convenit cu privire la faptul că toate măsurile cuprinse în Programul de Guvernare vor fi respectate și implementate, iar în cazul gratuității călătoriilor studenților pe calea ferată aceasta nu va fi modificată și va rămâne în forma prevăzută în OUG nr 2/2017”, transmite Ministerul Transporturilor.

Studenţii trebuie să respecte nişte reguli pentru a beneficia de gratuitate. Pentru a le fi mai uşor, CFR Călători a creat un filmuleţ în care este descrisă pe larg procedura. Filmul îl puteţi vedea aici.

1 COMENTARIU

  1. Nu e o solutie ! Daca se da gratuitate in toate demeniile, de unde va mai procura statul bani ? Come on, orice gratuitate de 100% s-a dovedit a fi o porcarie. Mai putin pica de tot si CFR-ul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.