Studenți, profesori universitari, polițiști și jandarmi au gătit pentru copiii nevoiași din Reșița

133

Crăciunul oferă o bucurie cum doar o dată pe an se poate simți și pentru că e atât de unică ea trebuie să pătrundă în fiecare suflet.

Cu această dorință, de a oferii în dar ”Crăciunul”, au pornit, în prag de sărbătoare, studenți și cadre didactice din cadrul Facultății de Științe Sociale, Facultății de Științe Economice, și de la Liga Studenților din Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, care și-au dat mâna cu Poliția Municipiului Reșița, Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin și preotul Peica Marius pentru a organzia o campanie de strângere de fonduri pentru beneficiarii Asociației Humanitas Pro Deo, bătrâni și familii nevoiașe.

Campania desfășurată în 14 decembrie va fi reluată și în 21 decembrie. În aceste zile echipe formate din toți cei implicați gătesc pentru 120 de persoane (copii ce aparțin școlilor din Mociur și Dealul Crucii, beneficiari direcți ai asociației, bătrâni și familii nevoiașe) și pregătesc pachete cu haine și mâncare.

Mâncarea pregătită în incinta Asociației Humanitas Pro Deo a fost dusă la elevii școlilor din Mociur și din Dealul Crucii, copii proveniți din familii sărace.

În data de 21 decembrie se va repeta acțiunea, însă de această dată mâncarea și pachetele vor fi împărțite bătrânilor, familiilor nevoiașe și beneficiarilor ce locuiesc în incinta Asociației Humanitas Pro Deo.

Prin acțiunile derulate cei implicați își doresc să aducă bucurie, atât în sufletul, cât și în casele celor mai puțin norocoși.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ