Studentă de 20 de ani, moartă după ce a consumat o băutură alcoolică în club

428

O fată de 20 de ani din Basarabia, studentă la Universitatea „Dunărea de Jos”, a ajuns la spitalul din Galaţi sâmbătă noaptea, iar duminică a murit. În urma necropsiei, s-a stabilit că studenta a murit din cauza unei intoxicaţii cu alcool (etanol), dar şi cu o substanţă necunoscută​.

Poliţia din Galaţi a confirmat că defăşoară o  anchetă în cazul morţii suspecte a unei studente din Republica Moldova, care a ajuns la Spitalul de Urgenţă în stare foarte gravă, sâmbătă noapte.

Tânăra părea a fi în comă alcoolică şi, în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viaţa, fata a murit în cursul zilei de duminică.

În urma necropsiei, s-a stabilit că studenta a murit din cauza unei intoxicaţii cu alcool (etanol), dar şi cu o substanţă necunoscută.

În caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Poliţiştii aşteaptă rezultatele examenului toxicologic, pentru a şti ce substanţă periculoasă a ingerat tânăra studentă în vârstă de 20 ani.

Sunt luate în calcul mai multe ipoteze, inclusiv crima, scrie adevarul.ro.

La sfârşitul săptămânii trecute, studenţii basarabeni din Galaţi au organizat mai multe pretrecri grupate sub genericul „Zilele Basarabiei”.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ