Mama unui copil internat la spitalul din Deva a pozat gândaci în salon: Mi-e scârbă unde trebuie să aducem copiii să-i tratăm! FOTO

65

Mama unui copil internat în secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Deva a pozat gândaci în salon și a făcut publice imaginile.

„Îmi culc fain copilul și la un moment dat după ce adoarme îl așez în pat și eu lângă el și deodată ridic capul de pe pernă și văd acestă goangă cum vine spre noi, m-am speriat îngrozitor și îmi ridic brusc copilul din pat și aștept să se dea jos să îl pot omorî, copilul cum l-am luat așa în grabă, bineînțeles că s-a speriat și a început să plângă”, a povestit mama copilului.

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică din Hunedoara a declarat, pentru publicația locală Ziar de Hunedoara , că va sesiza departamentul de Control în Sănătate Publică.

În iunie 2017, un părinte a filmat un șobolan în curtea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean din Deva. De altfel, în ultimii ani, devenii au pornit mai multe campanii în spațiul public pentru renovarea clădirii din centrul orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ