Strigăt disperat al unor părinți din Arad. Puiul lor de numai 5 ani are nevoie de ajutor!

105

O familie din Arad are nevoie de ajutor pentru a-și transporta fetița din Germania la Arad și viceversa, deoarece va fi supusă mai multor operații.

Elena, în vârstă de cinci ani jumate, este un copil minunat care are capacitatea mentală de a duce o viață aproape de normalitate, dar care este țintuită în scaun cu rotile, dependentă total de părinți.

După mai multe investigaţii la Krankenhaus Rummelsberg din Nurnberg, Germania s-a descoperit că Elena are toate şansele să se recupereze. Ei au venit cu un plan de tratament ceea ce include şi trei intervenţii chirurgicale la nivelul şoldurilor ce ajung la suma de 79.000 euro. Medicii care o au în evidenţă pe Elena sunt foarte optimişti că ea va fi capabilă să meargă. Părinții au creat și o pagină de Facebook unde postează noutați.

În momentul de față, Elena se află în Germania, unde a fost supsusă primei operații. Ea poate fi transportată în România numai cu mașina specială, iar familia fetiței are nevoie de ajutor pentru ca ea să fie adusă în condiții umane.

În luna august, fetița trebuie transportată înapoi în Germania pentru a doua operație. Un drum este în jur de 2000€, de aceea familia este foarte disperată și cere ajutorul semenilor.

Cei care doresc să o ajute pe Elena pot dona în contul: Cont IBAN (RON): RO80 RZBR 0000 0600 1939 9244 Banca: Raiffeisen

Cedi care pot ajuta cu transport sau oferte pot suna la numerele de telefon: 0742.743.601 mama sau 0743.016.810 – tata. E-mail laviniagaica@yahoo.com

sursa: ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ