Strandul termal de la Lovrin este gata să-și primească oaspeții. Cum s-a transformat

1830

Bănățenii au la dispoziție un loc cu verdeață și apă termală chiar în inima județului Timiș. Astfel, ei nu mai trebuie sa meargă la Mako sau Gyula pentru o bălăceala. Ștrandul termal de la Lovrin este gata sa își primească oaspeții.

Ștrandul a fost reabilitat complet în ultimul an și jumătate. Cu 1,6 milioane de lei au fost refăcute toate facilitățile de aici, de la bazin, la saună, plajă sau terenuri de sport. De duminică, timișenii sunt așteptați sa facă o baie, să se relaxeze pe sezlonguri sau la spa, să își uite grijile în bazinul acoperit unde apa ajunge pana la 35 de grade, iar cei care doresc pot face aici și un grătar, în pavilionul special amenajat.

Costul unui bilet de intrare este, în cazul adulților, de 20 de lei, iar pentru copiii sub 14 ani și pentru pensionari, tariful este de 10 lei. Ștrandul se deschide la ora 9 și se închide la 21. Funcționează toată săptămâna, mai puțin lunea. Cei care vin aici pot sa își petreacă nopțile în spațiile de cazare de regim moteluri. Sunt 8 camere cu baie comună.

LĂSAȚI UN MESAJ