Florin este pilotul care a murit după ce s-a prăbușit cu aeronava în fața a mii de spectatori, la un show aerian

403

Pilotul avionului prăbuşit la Borcea avea 36 de ani şi era locotenetnt comandor. Florin Rotaru a reuşit să ducă aeronava de deasupra spectatorilor, dar nu s-a mai putut catapulta.

„L-am pierdut astazi pe locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR prăbușita la Fetești. Ofițerul era în vârstă de 36 de ani și îndeplinea funcția de pilot-șef în cadrul Escadrilei 861 Aviație Luptă, Baza 86 Aeriană Fetești.

Aeronava pilotată de locotenent-comandorul Florin Rotaru s-a prăbușit sâmbătă, 7 iulie, în jurul orei 13.30, după un zbor executat în cadrul unui miting aerian organizat la Baza 86 Aeriană. Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie durerea pe care aceasta pierdere cumplita o provoaca Armatei Romaniei.

Condoleanțe familiei îndoliate. Dummezeu sa il odihneasca in pace!” este mesajul transmis de ministrul Apărări, mIhai Fifor.

Un video cu locotenent-comandorul Florin Rotaru pilotând avionul MIG – 21 Lancer a fost postat recent pe contul de Facebook al Bazei Aeriene Borcea.

 

sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ