Strada rablelor din Timișoara. Mai multe mașini au fost ridicate de pe aceeași arteră. FOTO

92

O stradă din Timișoara a devenit locul de abandonat… mașini. Mai multe autoturisme care zăceau aici de mai bine de un an au fost ridicate de polițiștii locali. Pe strada Ion Neculce se aflau abandonate nu mai puțin de 9 rable.

”Cetățenii continuă să facă sesizări cu privire la acest aspect, polițiștii locali având în lucru în acest moment un număr de 236 autovehicule atât ca urmare a acestor sesizări cât și ca urmare a constatărilor din teren ale polițiștilor locali, alte 764 fiind în lucru de anul trecut. Din totalul de autovehicule, 204 au fost ridicate atât de proprietari cât și cu sprijinul Societății Drumuri Municipale SA, de la începutul acestui an, alte 153 neîncadrându-se în prevederile Legii 421/2002, mai exact nu sunt în locațiile respective de mai mult de un an de zile, așa cum prevede actul normativ menționat”, anunță Poliția Locală.

De asemenea, au fost aplicate și 16 sancțiuni, de câte 1000 lei fiecare, proprietarilor care au refuzat să își ridice autovehiculele de pe domeniul public.

 

LĂSAȚI UN MESAJ