Strada Jiul a fost finalizată! Vezi când vei putea circula

1060

Lucrările pe strada Jiul sunt aproape finalizate. Asfaltul a fost turnat, mai puţin stratul de uzură, iar autorităţile au anunţat deschiderea străzii în curând. Dacă se ţin de cuvânt, atunci şoferii ar putea folosi strada Jiul chiar de săptămâna viitoare. Vor fi disponibile 2 benzi, din totalul de 4 cât va avea strada anul viitor.

„Strada Jiul a fost finalizată, inclusiv Aquatim a reuşit să termine lucrările pe Splaiul Nicolae Titulescu, la intersecţia cu strada Jiul, şi nu mai trebuie decât să aşteptăm să se consolideze betonul care a fost turnat pe canalizare şi vom da drumul la circulaţie pe strada Jiul. Probabil că vom da drumul numai la două benzi, chiar dacă au fost patru benzi finalizate, pentru că pe benzile laterale sunt mai multe guri de canal şi e bine să le protejăm. Stratul final va fi turnat abia la vară”, a declarat Nicoale Robu, primarul Timişoarei.

Lucrările merg bine, în opinia primarului, şi în cazul lărgirii pasajului Jiul la 4 benzi.

“Se lucrează bine şi la subpasajul propriu-zis. Sunt mulţumit de modul în care merg lucrurile și facem tot posibilul ca până la venirea iernii să mai dăm drumul la o bandă pe subpasaj. Nu este un angajament, ne vom strădui să facem asta, dacă nu reușim, foarte bine. Rămâne pe primăvară pentru că nu depinde de bunăvoința noastră”, a adăugat Nicolae Robu.

Pasajul Jiul trebuie finalizat până în august 2017, dar constructorul susţine că s-ar putea da în folosinţă şi mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ