Stop la SCM Timișoara! Baschetul feminin a devenit istorie

91

Lovitură după lovitură pentru baschetul timișorean în acest început de iulie. Echipa feminină a SCM-ului a fost desființată la două zile de la retragerea celor de la BC Timba și a exodului de la BCT!

Săptămână teribilă pentru iubitorii baschetului din Banat. În fiecare zi au primit câte o veste șoc iar săptămâna e abia la jumătate… Practic în doar trei zile au aflat că numărul prim-divizionarelor s-a redus de la 3 la 1! Mai întâi BC Timba s-a retras din campionat din rațiuni economice dizolvând echipa de seniori. Marți a venit rândul SCM-ului să anunțe clipe grele și foarte probabila despărțire de întregul lot.

Bomba a venit miercuri, când siteul SCM-ului a informat despre dizolvarea echipei feminine de baschet. Decizia vine la doar doi ani de la înființarea respectivului team! Anunțul vine din partea președintelui secției de baschet, Ilie Trițoiu: ”Îmi pare foarte-foarte rău de fete, îmi pare rău că s-a luat decizia de a se desființa această echipă, dar totul se întâmplă din cauza problemelor financiare. Totul se restrânge în acest sezon și vorbesc la nivel de SCM, unde nu suntem doar noi, sunt mai multe secții și toate au aceeași problemă. Nu am fost martor la această decizie a Consiliului de Administrație, din care și eu fac parte, pentru că eram în concediu. S-a votat în unanimitate”.

Echipa feminină a pornit la drum în urmă cu exact doi ani. În primul sezon a reușit să promoveze în Liga Națională iar în stagiunea recent încheiată a ocupat locul 5 și a fost prezentă în semifinalele Cupei României, profitând ce-i drept de nivelul foarte scăzut al întrecerii în afara de Top 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.