Sticla cu lapte care a declanșat anchetă la spitalul din Lugoj! Foto

446

Conducerea spitalului Teodor Andrei din Lugoj a demarat o verificare internă după ce un părinte a făcut publice câteva imagini cu o sticlă de lapte murdară.

Bărbatul susține că sticla cu lapte i-a fost adusă de către o asistentă pentru a fi hrănit băiatul său internat la secția de pediatrie. Omul este revoltat și spune că așa ceva este inadmisibil cerând luarea unor măsuri de urgență pentru că niciun copil sau părinte să nu mai treacă prin așa ceva.

”Din această sticlă ar fi trebuit să își hrănească soția mea băiatul. Este inadmisibil. Așa sunt tratați copiii la secția de pediatria a spitalului din Lugoj!”, a reclamat bărbatul situația.

Contactat de Lugoj Info.ro, șeful spitalului, doctorul Erwin Floroni, a precizat că a demarat o anchetă internă fiind înștiințat de cele întâmplate.

sticla murdara

”Noi am verificat cele sesizate și am ajuns la concluzia că sticla nu ne aparține. Este vorba de un caz social. O să verificăm mai amănunțit situația și, dacă se impune, vom lua măsuri. Am avut discuții și cu șeful de secție care a supravegheat distribuirea sticlelor de lapte. Se pare că totul este premeditat.”, a declarat Floroni.

Spitalul din Lugoj a fost des criticat în ultimele săptămâni privind modul de distribuire a hranei către pacienți. Lugojenii au acuzat faptul că este inadmisibil că bolnavilor să le fie împărțită hrană din găleți. Pus în față valului de contestații, primarul Lugojului le-a spus nemultumitilor să aibă răbdare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ