Start ratat în retur, ACS Poli – Concordia Chiajna 0-3

70

Returul Ligii I de fotbal a început cum nu se poate mai prost pentru ACS Poli; trupa condusă de Ionuț Popa a pierdut la scor confruntarea cu Concordia Chiajna, 0-3, rezultat care o scoate din zona de play-off.

Timișoara a ieșit din zona play-offului după prima joc al returului. Fără om de gol, alb-violeții s-au zbătut din nou să răpună un adversar disciplinat și inspirat. Absența unui atacant veritabil și-a pus amprenta și pe acest joc și Poli a ajuns la cinci meciuri fără victorie, perioadă în care a marcat un singur gol, și acela prin fundașul Alin Șeroni. Chiajna a profitat din plin de carențele din atac ale lui Poli și s-a impus luni seara, pe Dan Păltinișanu, cu 3-0. Un scor nedrept pentru gazde – care și-au creat destule ocazii – dar evidențiează găurile din lotul violeților…

Oaspeții au deschis scorul după jumătate de oră de joc. Era minutul 29 când Bumba l-a învins pe Curileac din apropiere după o fază la care fundașii timișoreni au pierdut duelurile unu la unu în propriul careu, 0-1. Două minute mai târziu Poli a trecut pe lângă egalare după așezarea lui Munteanu și șutul lui Vașvari blocat în ultimul moment de defensiva ilfovenilor.

Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize le-a aparținut gazdelor. Doman a nimerit bara porții Concordiei în minutul 39. În prelungirile primei reprize, același Doman nu a reușit să îl învingă pe portarul advers din 8 metri, pe o respingere.

Poli a scăpat cu fața curată în debutul părții secunde golul doi după o decizie greșită a arbitrilor care au anulat pentru ofsaid golul lui Bawab. Poli s-a zbătut să găsească soluțiile pentru a egala, însă în absența unui atacant care să fructifice centrările în careu gazdele au căutat golul de la distanță. Curileac a avut mare noroc la incursiunea lui Batin din minutul 65, atacantul ilfovenilor a trimis alături de buturile lui Curileac. La poarta adversă presiunea bănățenilor de minute bune nu s-a concretizat.

Până la urmă Chiajna a profitat de spațiile mari create în defensiva lui Poli și a marcat golul doi atunci când mai erau zece minute. Același Bumba l-a învins pe Curileac cu un șut plasat la colțul lung din 16 metri. Avea să fie 0-3 în minutul 83 după un alt contraatac finalizat de Batin.

După acest 0-3 Poli rămâne cu 18 puncte și cade pe locul 7. Pentru Poli urmează în runda viitoare deplasarea în capitală pentru partida contra lui FCSB.

ACS Poli: Curileac – Ciucur, Bocșan, Melinte, Crețu – Artean, Vașvari (72 – Soljic) – Munteanu, Doman (66 – Curjuric), Bîrnoi (57 – Mailat) – Bianconi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ