Start la ReStart: jurnalism de calitate la Universitatea Politehnica Timișoara!

200

Universitatea Politehnica Timișoara organizează marți, 9 mai 2017, în Sala Mică a Senatului UPT (clădirea Rectoratului UPT, Piața Victoriei nr.1, et.1), cu începere de la ora 10:00, Conferința Internațională Engineering Adaptation to Climate Changes.

„Manifestarea va include, printre altele, o prezentare referitoare la colaborările dintre UPT și Instituții de Cercetare din țările membre ale Spațiului Economic European, o analiză a viitorului Mecanism Financiar SEE 2014-2020, respectiv 3 prezentări ale Institutului Norvegian pentru Cercetări în Bioeconomie, Serviciul pentru Conservarea Solului din Islanda și Universitatea Reykjavik”, a precizat conf.dr. Liviu Cădariu-Brăiloiu, prorector al Universității Politehnica Timișoara.

Miercuri, 10 mai 2017
Se dă start la proiectul ReStart! Un grup de opt studenți voluntari, majoritatea de la Facultatea de Științe ale Comunicării, vor lua parte la proiectul ReStart pentru un jurnalism de calitate, care va fi lansat miercuri, 10 mai, de la ora 14, în sala 302, clădirea Facultății de Construcții, et. 3. Tinerii jurnaliști vor realiza, timp de un an, știri, reportaje, interviuri și alte materiale de presă, pe diverse tematici.

ReStart urmărește ca studenții să intre în contact nemijlocit cu exigențele meseriei de jurnalist, prin participarea efectivă la activități redacționale, prin redactarea de știri sau realizarea de fotografii ori materiale video. Studenții selectați să participe la proiect au primit legitimații de voluntari AGERPRES -MediaSind-Bursa, iar cele mai bune articole, fotografii sau materiale video, vor fi postate pe site-ul www.mediasind.ro, pe site-urile partenerilor naționali, pe site-urile universităților participante și vor fi promovate în presă. De asemenea, cele mai bune materiale jurnalistice vor fi premiate.

LĂSAȚI UN MESAJ