0.1 C
Timișoara
duminică 3 decembrie 2023

Stadionul Dan Păltinișan motiv de noi împunsături între politicieni

Dacă mult visatul dar și extrem de mult amânatul stadion al orașului este încă un măr al discordiei între politicieni măcar este folosit ca minge e ping-pong între politicieni. Stadionul se dovedește a fi un foarte bun argument de aruncat atunci când se termină argimentele politice.
De această dată Alexandru Proteasa, vicepreședinte al CJ Timiș, se referă la declarațiile deputatului Simonis referitoare la construirea noului stadion din Timișoara:

„Consiliul Județean Timiș a soluționat în 3 zile toate solicitările suplimentare ale Ministerului Dezvoltării, așa cum au fost formulate în cadrul ședinței de lucru premergătoare Comisiei Tehnico-Economice. Din documentul prezentat jurnaliștilor, ar fi punctele 3, 4 și 5 soluționate prin hotărârea plenului CJ Timiș în 25 octombrie. În rest, sarcinile cad în răspunderea proiectantului și a CNI.
Posibil să se fi creat această neînțelegere deoarece la ședința de lucru de la București, pe lângă faptul că a întârziat, domnul Simonis nici nu a luat cuvântul ca să clarifice sau să prezinte ceva. Așa cum am transmis de fiecare dată și așa cum este în realitate, Consiliul Judeţean Timiș tratează construirea noului stadion ca pe o prioritate, ne-am mobilizat exemplar de fiecare dată, la orice solicitare, suntem pregătiți de luni de zile pentru demolare. Nu același lucru îl pot spune despre premierul Ciolacu care a venit la Timișoara, s-a întâlnit cu suporterii și le-a promis hotărârile de guvern. Să vină de la București hotărârile de guvern promise, și, din următoarea zi, CJ Timiș demarează licitația pentru demolare”
a precizat Alexandru Proteasa, vicepreședinte al CJ Timiș

Alte subiecte :

Citește și :