Sprijin pentru peste 2000 de timișoreni la înscrierea în programul de vaccinare

18

Între 26 ianuarie și 28 februarie, la Call Center-ul aferent numărului de telefon 0356 406517, inițiat de Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, au fost primite un număr de 2275 de apeluri, acestea fiind înscrise deja în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Din totalul apelanților, 743 de persoane au fost programate în limita numărului de vaccinuri disponibile pe platforma de vaccinare. Toate persoanele programate au fost informate cu privire la data, ora și locul unde urmează să se vaccineze. La acestea se adaugă 719 persoane înregistrate pe liste care au fost transmise către DSP Timiș, pentru a fi incluse în procedura de vaccinare cu ajutorul echipelor mobile.

Este vorba despre persoanele imobilizate și aparținătorii acestora din întreg județul Timiș. De altfel, facem precizarea că numărul apelurilor primite prin call centerul 0356 406517 este mult mai mare, operatorii fiind solicitați să răspundă unor probleme diverse cu privire la subiectul vaccinării.

LĂSAȚI UN MESAJ