Sportivii timișoreni se bagă la o miuță pentru un suporter

71

Sportul timișorean se reunește pentru un eveniment caritabil la început de decembrie. Șase echipe locale au confirmat prezența la o miuță pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru un suporter aflat în scaunul cu rotile.

Data de 4 decembrie atât de dragă poliștilor va fi maractă în acest an de un eveniment caritabil la care vor participa echipele de baschet, handbal, volei, de rugby precum și o delegație a suporterilor Politehnicii. La inițiativa BC Timișoara cele șase echipe vor juca fotbal în sală pentru un suporter. Andrei Heinrich Gerber este un tânăr în vârstă de 27 ani ce are nevoie de un tratament costisitor, după ce un nerv important, care controlează mişcările, i-a fost afectat la naştere și a ajuns în situația de a se deplasa cu ajutorul scaunului rulant.

SCM Politehnica (handbal), Saracens (rugby), Universitatea (volei), Druckeria (echipa suporterilor ASU Politehnica), BCT și Timba (baschet) vor face spectacol cu începere de la ora 17, în sala Constantin Jude. Spectatorii pot contribui la această acțiune caritabilă prin achiziționarea biletului de intrare, în valoare de zece lei, și prin donații. Jucătorii și conducătorii celor șase echipe vor participa și ei la strângerea de fonduri ce poate aduce bucurie unuia dintre cei mai înfocați suporteri ai sportului timișorean.

Andrei este susținătorul tuturor formațiilor de pe Bega și în special al fotbaliștilor de la ASU Politehnica și al baschetbaliștilor alb-violeți, la ale căror meciuri este prezent cu fiecare ocazie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ