Spitalul Municipal Timişoara, luat cu asalt în 2015 de bolnavii din vestul ţării

107
spitalul municipal timisoara

Spitalul Municipal Timişoara a fost luat cu asalt, în acest an, de zeci de mii de bolnavi din vestul ţării. Reprezentanţii unităţii medicale spun că numărul pacienţilor a crescut în 2015 faţă de anul precedent, pe toate secţiile.

Octavian Mazilu, managerul de la Spitalul Municipal Timişoara, a precizat că nu mai puţin de 34.500 de pacienţi au fost spitalizaţi continuu şi alţi 1.850 de pacienţi cronici au fost internaţi în unitatea medicală, în acest an.

De asemenea, în ambulatoriul spitalului au fost consultaţi peste 80.000 de oameni din vestul ţării, iar la Maternitatea „Odobescu” s-au înregistrat aproape 3.000 de naşteri.

A crescut şi numărul prezentărilor în unitatea de primiri urgenţe de la Spitalul Municipal Timişoara, unde au fost trataţi peste 36.000 de bolnavi în 2015. „Sunt mult mai multe prezentări faţă de anul trecut la UPU. Şi la cabinetul pentru urgenţe stomatologice, singurul de altfel din vestul ţării, care a fost dotat anul trecut cu fonduri de la Primăria Timişoara, s-au prezentat 8.893 de pacienţi”, a declarat Octavian Mazilu.

LĂSAȚI UN MESAJ