Spectacol la fileu: Cupa Timișoara 2018

37

UVT Agroland Timișoara găzduiește turneul amical internațional Cupa Timișoara 2018, în perioada 28-30 septembrie, la sala „Constantin Jude”. În capitala Banatului sosesc Volei Alba Blaj – vicecampioana Europei, Linamar Békéscsaba – campioana Ungariei și CSM Lugoj – proaspăt medaliata cu argint la Cupa Balcanică 2018.

Până la startul noului sezon, UVT Agroland evoluează în fața publicului timișorean cu ocazia turneului amical Cupa Timișoara 2018. Trei dintre jucătoarele transferate în vară, Barbora Koseková, Roxana Iancu și Katarina Jovanović, vor juca în premieră în fața fanilor de pe Bega. De asemenea, până la startul turneului vom finaliza negocierile pentru transferul unei jucătoare pe postul de universal, care să completeze lotul în perspectiva sezonului 2018-2019.

Față de anul trecut, iubitorii voleiului din Timișoara vor asista încă din presezon la derbiul Banatului la volei feminin, Agroland – CSM Lugoj.

Celelalte două formații care au confirmat prezența la turneu, Volei Alba Blaj și Linamar Békéscsaba, își pregătesc meciurile din turul al doilea preliminar din CEV Champions League.

Accesul spectatorilor în sală este gratuit la Cupa Timișoara 2018. Programul competiției va fi stabilit în cel mai scurt timp posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ