Spectacol-eveniment pe scena Naționalului: Maria de Buenos Aires

429

Maria de Buenos Aires nu e un spectacol, ci o stare de spirit. Cu Maria de Buenos Aires, simți diferit și iubești diferit, căci Maria de Buenos Aires este un anotimp al imaginației.

Teatrul Național întâmpină primăvara cu unul dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul său. Astfel, duminică 6 martie, de la ora 19, la Sala 2 programează reprezentaţia spectacolului-eveniment Maria de Buenos Aires de Astor Piazzola și Horacio Ferrer, în regia artistică a Adei Lupu.

Maria de Buenos Aires este un spectacol luminos, al cărui mesaj este încrederea în puterea iubirii de a construi lumi, un spectacol despre capacitatea emoției de a descătușa imaginația și de a crea, prin povești, alte realități care să ducă mai departe propria noastră poveste. Și într-adevăr, în Maria de Buenos Aires, Ea și El construiesc o poveste, o altă Ea și un alt El, iluzorii, care să le trăiască și să le explice propria iubire, într-un univers nou, fantastic.

Maria de Buenos Aires îi aduce alături de publicul așezat la mesele albe, de poetică, nocturnă cafenea, pe actorii Claudia Ieremia, Ion Rizea, Sânziana Târța, Victor Bucur, Cristina König, Iuliana Crăescu, Corina Dohanici, Adriana Sâncrăian, Matei Chioariu, Raul Bastean, Raul Lăzărescu, Ionuț Iova, pe dansatorii de tango Mihaela Nemeș și Silviu Gușat, precum și pe muzicienii de la Nuevo Tango Quintet, alături de alți cunoscuți muzicieni din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ