1.2 C
Timișoara
sâmbătă 20 aprilie 2024

Spălări și lucrări la rețelele Aquatim

Joi, 21 martie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii, pe străzile Teilor, Platanului, Pelicanului, Cocorului, Berzei și Privighetorii, pentru executarea unei conectări de conductă pe strada Teilor.

Tot joi, între orele 9-16 presiunea va fi scăzută în Moșnița Nouă și Moșnița Veche pentru lucrări la Gospodăria de Apă.
Joi și vineri se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor presiunea va fi scăzută, după cum urmează: pe 21 martie, între orele 9-14, în Găvojdia și Ohaba-Forgaci, iar pe 22 martie, între orele 9-14, în Lugojel și Sinersig.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Victimele datoriei de Eugène Ionesco, noua premieră la Teatrul Național Timmișoara

Cu noua sa premieră, Teatrul Național din Timișoara propune publicului o incursiune în subconștient. Nu pe filiera Freud, și nici pe filiera Jung, ci,...

Ciudățeniile Banatului. Episcopia românească de la Vârșeț (Serbia) are sediul la Deta (România)

Pentru cei ce încă mai au vii în memorie unele amintiri din școala generală nume ca „Dacia Felix” le amintește de...

Citește și :