Soția unui îndrăgit interpret de muzică populară din Banat a murit. Cei doi, de nedespărțit de mai bine de 50 de ani

10726

Soția cântărețului Tiberiu Ceia (79 ani) s-a stins din viață pe 2 octombrie, după o luptă crâncenă cu o necruțătoare boală. Anca Ceia va fi înmormântată vineri, 5 octombrie, la Timișoara.

Anca Ceia, soția celebrului interpret de muzică populară Tiberiu Ceia, a murit ieri pe un pat de spital din Timișoara. Femeia, cadru didactic la bază, s-a stins din viață după o luptă cu o necruțătoare boală. Soția interpretului de folclor bănățean, în vârstă de 79 de ani, va fi înmormântată vineri în orașul Timișoara, acolo unde a locuit o viață, alături de celebrul artist.

Anca și Tiberiu Ceia au un copil, un băiat pe nume Cristian (50 ani), care trăieşte de 22 ani în America, în California. Cristian Ceia este căsătorit cu o americană şi au împreună o fetiţă, pe nume Julia, care va împlini în noiembrie 20 ani.

Anca și Tiberiu Ceia au fost căsătoriți mai bine de o jumătate de secol, mai precis de 52 de ani. ”În primul rând, am fost doi prieteni foarte buni care se iubeau. Şi, în timp, am ajuns la concluzia că nu putem trăi unul fără altul, că ne completăm. Eram înţelepţi amândoi, dar mai ales soţia mea. Ea era cea care menţinea balanţa. Dacă vedea că eu am o perioadă dificilă şi nu putea să mă ajute din prima, mă lăsa în apele mele. Iubirea noastră din tinereţe s-a transformat într-o prietenie ce nu poate fi spulberată. Aşa că prietenia şi înţelepciunea, mai ales a femeii, sunt ingredientele ce ţin o căsnicie”, declara Tiberiu Ceia în aprilie 2012 pentru revista “Taifasuri”.

LĂSAȚI UN MESAJ