Şoseaua… verde! Şoferii au plantat pomi în gropile din carosabil

19145

Sătui de lipsa de reacţie a autorităţilor, sesizate în nenumărate rânduri privind starea deplorabilă a drumului şi gropile din carosabil, şoferii nemulţumiţi au găsit o formă de protest inedită. Au ieşit la plantat pomi în gropile din asfalt.

Totul se întâmplă pe drumul judeţean 709B din judeţul Arad, porţiunea dintre Sânmartin şi Macea. După nenumărate petiţii depuse la Poliţie, la Prefectură, în care şoferii reclamă starea jalnică în care a ajuns şoseaua, aceştia au fost informaţi că administratorul drumului a fost amendat cu suma de 2.205 lei.

Cum nici amenda nu a determinat autorităţile să ia măsuri, şoferii au luat iniţiativa de a protesta într-un mod inedit: au plantat pomi în gropile din asfalt, unele dintre acestea având şi jumătate de metru în diametru si 30 de cm adâncime.

”Este trist că în această zonă de vest, una dintre cele mai industrializate și dezvoltate din România, există atâta indiferență. Am putea avea cea mai dezvoltată infrastructură, în schimb avem cea mai dezvoltată nepăsare”, a scris pe Facebook unul dintre șoferii nemulțumiți.

sursa foto: www.arq.ro

LĂSAȚI UN MESAJ