”Șoferul nostru stăpânul nostru”! Este deviza după care se ghidează o firmă de transport persoane din Vestul țării.

3768

Experiență personală trăită astăzi la ora 12,00, în momentul plecării din Autogara Deva spre Timişoara, cu un autocar aparţinând firmei „Crinul Arieş” din Baia de Arieş.

În autobuz căldură insuportabilă! Aerul irespirabil! Călătorii aproape leșinați! Ca și cum nu era de ajuns, atmosfera era ”otrăvită” şi cu tot felul de urlete zise muzicale. În plus, nările îți erau gâdilate cu un miros îmbietor de mâncare de la cei care „luau masa”. Șoferul autocarului era însă insensibil la suferințele noastre. Probabil că din cauza muzicii pe care o asculta în căști. Din când în când vorbea și la telefon în timp ce noi, călătorii ne topeam de căldură iar mirosul devenea insuportabil.

Câteva persoane i-au cerut șoferului, în mod repetat,  să dea drumul la aerul condiționat din dotarea autocarului, dar răspunsul era invariabil:”nimeni nu mi-a cerut”!. Probabil că nesimţirea care se cheamă „Crinul Arieş” are nevoie şi de vreo cerere scrisă.

În aceste condiții se pune o întrebare firească: până unde și până când ne lăsăm călcaţi în picioare pe banii noştrii de astfel de specimene care fac ce vor, unde vor, după bunul plac?

2 COMENTARII

  1. Mie imi plac soferii de la Crinul Aries sunt foarte de treaba…nu am avut probleme de genul asta niciodată. Cu mirosul din autocar oamenii care uită de apa si săpun sunt de vina, nu soferii.

  2. Cand se circula cu rocar sau ikarus cereati clima???? Daca era vara si 35 sau 40 de grade mai ziceam dar acum nu este asa cald . OAMENILOR RAU ESTE FOARTE USOR SA FACI, BINE MAI GREU . Nu aveti bani de wc public dar aveti pretentii ……. caldura insuportabila si nu poti sta in pantaloni scurti

LĂSAȚI UN MESAJ