Șoferii nu se satură să fie amendați! Încă o Armonie blocată, la Timișoara

84

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la o sesizare prin care se semnala faptul că un autovehicul a fost parcat neregulamentar pe strada Dr. Iosif Nemoianu, unde staționa astfel încat tramvaiul nu se putea deplasa pe linia respectivă.

La fața locului, polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul autoturismului în cauză care, după ce și-a luat mașina de pe linia de tramvai, a fost sancționat conform OUG 195/2002.

”Reamintim că în astfel de situații, pentru staționare, sancțiunile sunt între 580 și 725 lei și 3 puncte penalizare la permis. În ultima perioadă au fost înregistrate tot mai multe cazuri de acest gen, cele mai multe fiind înregistrate pe str. Gheorghe Adam și pe str. Dr. I. Nemoianu, iar în unele situații s-a dispus și ridicarea autoturismelor care blocau circulația tramvaielor.”, transmit polițiștii locali.

Poliția Locală Timișoara sfătuiește cetățenii ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, pentru ca oamenii legii să se deplaseze la fața locului pentru luarea măsurilor legale în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ