Șoferi atacați de hoți în parcări, pe autostrada Sibiu – Deva

291

Mai multe persoane au anunțat că au fost în pericol pe autostrada Sibiu – Deva, pe timpul nopții, în timp ce se odihneau în parcări. Două persoane care aveau pe cap lanterne ar fi încercat să le intre în mașini, însă șoferii precizează că au reușit să se apere cu leviere sau alte obiecte.

Unul dintre şoferi au postat o fotografie pe Facebook, precizând că două persoane care se aflau în microbuzul din poză au încercat să îl jefuiască, alţi șoferi precizând că au avut experiențe similare.

Şoferi atacaţi de hoţi în parcări, pe autostrada Sibiu – Deva. „Aveau lanterne pe cap, noroc că aveam levierul la mine”.

Un bărbat care era să fie jefuit pe autostrada Sibiu – Deva atrage atenția tuturor șoferilor, publicând pe Facebook o fotografie în care apare un microbuz aparținând presupușilor atacatori.

„Aveți mare grijă la această mașină! Jefuiesc noaptea pe autostrada Deva – Sibiu (…) umblă cu lumini pe cap ca să nu le vezi fizionomia și au tupeu să intre peste tine în mașină când te odihnești. Era să o pățim și noi”, informează autorul postării.

După postare, mai multe persoane au confirmat situații similare, povestind incidente din parcări sau în benzinării, în care le-au fost forțate ușile de persoane necunoscute.

„Benzinăria de pe Autostrada de la Deva la Sibiu, la ora 5.43 dimineața s-a deschis ușa pe dreapta. Aveam musafiri. Noroc că aveam levierul în ladă”, scrie bărbatul.

Poliția Sibiu, dar şi Poliția Hunedoara precizează pentru oradesibiu.ro că nu s-au înregistrat  plângeri sau sesizări privind furturi din mașini parcate în locurile speciale de pe Autostradă.

Sursa: observator.ro

LĂSAȚI UN MESAJ