Şofer rămas fără permis din cauza băuturii, venit la examinare ameţit bine: „Beat l-am pierdut, beat vreau să îl iau înapoi” VIDEO

141

Un bărbat din Târgovişte care a rămas fără permis de conducere pentru că a condus băut, a vrut să ia din nou permisul, în aceeaşi stare în care l-a pierdut. Oamenilor legii nu le-a venit să creadă că un elev s-a urcat în maşina de examinare băut bine.

Totul s-a întâmplat, miercuri, în Târgovişte. Un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a trecut cu bine de proba teoretică, a dat cu bâta-n baltă la proba practică.  A venit beat la examen, în condiţiile în care în maşină se aflau instructorul său şi poliţistul examinator, care, pe deasupra, este şi şeful Serviciului de examinare. „Elevul” a mers pe premisa: „beat l-am pierdut, beat vreau să îl iau înapoi”.

Instructorul său auto spune că nu l-a simţit că este beat, pentru că avea mască.   Viitorii şoferi au spus că oamenii legii ar trebui să îi interzică să mai obţină vreodată permisul de conducere unui asemenea şofer.    Şeful Serviciului de exameninare spune că a anunţat Serviciul Rutier şi că bărbatul avea 1,01 alcoolemie.

LĂSAȚI UN MESAJ