Șofer în comă după un grav accident rutier, vezi unde a avut loc evenimentul – video

1107

Autoturismul era condus de către un bărbat de aproximativ 45 de ani, soția acestuia aflându-se pe scaunul din dreapta al autoturismului. Se pare că șoferului i s-a făcut rău la volan și, chiar în fața gării din Arad, a pierdut controlul autoturismului, a sărit peste borduri și a intrat într-un pom.

„Din primele cercetări la fața locului, colegii mei au stabilit faptul că, în această dimineață, în jurul orei 06:00, un bărbat de 44 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe C. A. Vlaicu, iar la intersecția cu str. Miron Costin, pe fondul neatenției, a pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, răsturnându-se pe acostament. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a unei femei de 41 de ani, din Arad, pasageră în autoturism”, a declarat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, agent șef adjunct Claudia Iuga.

Contactată de către Special Arad, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Simina Roz, a explicat că „bărbatul rănit în accidentul din această dimineață se află internat, în stare gravă, la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), dar deocamdată medicii nu se pot pronunța în privința stării de sănătate a acestuia”.

sursa: Special Arad

LĂSAȚI UN MESAJ