Societatea de Transport Public Timișoara caută șoferi și vatmani… pe Facebook

987
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara caută noi angajați… pe Facebook. Așa cum obișnuiește primarul orașului, Nicolae Robu, să facă anunțurile în spațiul virtual, consilierul său a postat anunțul de angajare tot pe rețeaua de socializare.
”RATT/ STPT FACE ANGAJĂRI.
Salariile pot ajunge la 3800 lei brut, asta fără ore suplimentare și weekenduri, care mai pot crește suma încasată! Transportul în comun din Timișoara se va îmbunătăți!

Dați SHARE să ajungă la cât mai multă lume: STPT angajează conducători de autobuz, tramvai și troleibuz.
Condiţiile necesare pentru angajare:
– vârsta minimă de 24 ani
– studii medii
– domiciliu stabil în raza judetului Timiş (pentru persoanele care nu locuiesc în Timișoara deplasarea spre/de la locul de muncă se face pe cont propriu)
– permis de conducere categoria D/TB/TV – certificat de pregătire profesională pentru conducător auto care efectuează transport rutier persoane (persoanele care nu dețin certificat de pregătire profesională pentru postul de conducător auto îl pot obține în cadrul societății prin efectuarea unui curs)
– cazier judiciar + auto
– apt medical pentru ocuparea postului conducător autobuz, troleibuz şi tramvai
Dacă îndeplineşti toate aceste condiţii te aşteptăm la sediul S.T.P.T. de pe b-dul Dâmbovița nr. 67 pentru a depune cererea şi CV-ul sau online pe resurse.umane@ratt.ro. Relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane (telefon: 0356 803 713)”, se arată pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.