Șocant! Și-a înjunghiat copilul de 10 ani. Motivul este halucinant

323

Faptă oribilă în satul Ivancea din raionul Orhei, Republica Moldova. Un copil de zece ani a fost înjunghiat de mai multe ori de propria mamă, care are probleme psihice, în timpul unei crize. Băiatul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Orhei.

Totul s-a întâmplat  la începutul acestei săptămâni, în timp ce micuţul lua masa împreună cu mama şi bunica sa. Bunica băiatului povesteşte că, la un moment dat, acesta s-a sculat să meargă la joacă, mamei nu i-a plăcut acest fapt şi l-a înjunghiat.

Băiatul s-a ales cu plăgi în regiunea abdomenului şi a picioarelor şi a suferit două intervenţii chirurgicale.

Bunica băiatului spune că de vină ar fi chiar copilul, care, în viziunea ei, ei era obraznic.

„Fugea prin tot satul. Venea şi se ascundea în pod în fân acolo. A fost şi a furat cheile de aici de la Muzeu şi fata a răbufnit. Deja nu mai putea. Ea a fost normală, dar iată şi pe matale să te enerveze de dimineaţă până seara şi să fugă aşa şi mata o să faci lucrul acesta”, a declarat pentru presa din Republica Moldova bunica copilului, Maria Zamfirova.

Femeia avea probleme psihice şi era în evidența medicilor psihiatri. Vecinii au confirmat faptul că aceasta avea deseori un comportament inadecvat.

„Ce mama o să facă aşa ceva. Eu nu înţeleg. Eu am patru copii, dar să merg la aşa ceva. Eu nici măcar nu i-am lovit niciodată. Nu aş spune că băiatul este rău. Este un băiat bun, mama este rea. Ceva nu-i ajunge. Are probleme cu capul”. – a declarat o vecină pentru Canal3.md.

Femeia şi-ar fi pierdut minţile după ce acum trei ani a născut al doilea copil. Aceştia sunt de la taţi diferiţi şi nu locuiesc împreună.

sursa: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.