Șoc la startul campionatului, Timișoara – Baia Mare

108

Campioana intră în luptă pentru câștigrea unu nou titlu de campioană din etapa a doua a Superligii. Saracens începe ediția cu numărul 100 a campionatului cu marele derby: confruntarea cu Baia Mare din runda secundă.

La fel cum s-a petrecut și în startul Cupei României, SCM Timișoara Saracens își începe parcursul în Superligă cu un duel tare în compania vicecampioanei CSM Știința Baia Mare. Meciul pe care toată lumea îl vede ca fiind încă o dată finala campionatului deschide stagiunea oficială pentru bănățeni, vineri, ora 17, în Ronaț.

”Timișoara se află în fața celei de-a 100-a ediții a Superligii și ne dorim cu ardoare câștigarea acestui trofeu. Timișoara trebuie să ajungă în finala Superligii din luna mai 2017, în ciuda experților care le dau ca favorite pe Steaua și Baia Mare. Aceste predicții nu fac decât să pună presiune pe jucătorii celor două echipe și să de-a ocazia unui joc deschis pentru echipa noastră”, a subliniat vicepreședintele lui Saracens, Dușan Filipaș.

Dacă roș-negrii își încep așadar seria meciurilor oficiale din campionat odată cu acest meci după pauză din etapa inaugurală, băimărenii și-au reglat deja tirul în jocul din runda inaugurală contra Iașiului precum și în amicalele prestagionale. Saracens a avut o altă abordare și s-a pregătit fără să joace nicio partidă de verificare. Motivul îl reprezintă programul încărcat din toamnă când Timișoara va avea de luptat și în Challenge Cup, acesta fiind de altfel principalul obiectiv al anului.

”Nu poate fi mai greu decât să începi Superliga jucând contra celor de la Baia Mare, e o mare provocare pentru noi de fiecare dată”, a subliniat antrenorul Grainger Heikell.

LĂSAȚI UN MESAJ