Șoc în lumea mondenă! Cuplul ,,Brangelina” nu mai divorțează! Cine a făcut pasul împăcării

309

Actrița americană Angelina Jolie a luat decizia de a suspenda procedura judiciară prin care a solicitat divorțul de cel de-al treilea soț al ei, Brad Pitt, a dezvăluit o sursă din anturajul celebrului cuplu hollywoodian, informează contactmusic.com.

Potrivit unui prieten al celor doi artiști, Angelina Jolie a luat de curând decizia de a suspenda — cel puțin temporar — divorțul de Brad Pitt, după ce actorul a renunțat la consumul excesiv de alcool, încercând astfel să își recâștige familia.

Despărțirea cuplului Angelina Jolie — Brad Pitt, supranumit „Brangelina”, a fost una dintre cele mai intens mediatizate știri din showbizul american, în septembrie 2016. Cei doi actori, care au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste de la Hollywood, erau căsătoriți de doi ani, după o relație începută cu peste 10 ani în urmă.

Angelina Jolie a depus actele de divorț la câteva zile după o altercație între Brad Pitt și fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion care opera o cursă transatlantică.

A urmat separarea cuplului, iar actrița a părăsit reședința familială și a depus în instanță o cerere prin care a solicitat să îi fie atribuită custodie unică asupra celor șase copii — Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, în vârstă de 13 ani, Shiloh, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de 12 ani, și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de nouă ani.

În virtutea celor 11 luni ce au urmat și în timpul cărora Brad Pitt nu a mai consumat alcool, potrivit unui interviu acordat de starul hollywoodian în revista GQ, actrița Angelina Jolie a decis să suspende divorțul, de dragul familiei sale.

„Divorțul a fost oprit”, a dezvăluit o sursă apropiată de familia celor doi actori, miercuri seară, pentru Us Weekly. „Nu au făcut nimic în ultimele luni pentru ca divorțul să continue și nimeni nu crede că ei vor face acest lucru”.

Brad Pitt, în vârstă de 53 de ani, „a renunțat la alcool și încearcă să o recucerească pe Angelina”, a adăugat aceeași sursă, care a sugerat că promisiunea renunțării la alcool (din partea lui Brad Pitt, n.r.) a fost „tot ceea ce ea și-a dorit dintotdeauna”.

O altă sursă a adăugat: „Toată lumea crede că ei se vor împăca. Nu ar fi deloc surprinzător dacă vor anunța în mod public că au renunțat la divorț și că vor încerca să își rezolve problemele maritale”.

În schimb, MailOnline a publicat o altă știre, în care jurnaliștii britanici, deși au spus că articolul publicat de Us Weekly este „în esență adevărat”, afirmă că nimic nu s-a schimbat în această chestiune și că Angelina Jolie și Brad Pitt sunt în continuare despărțiți. Sursa citată de tabloidul britanic a spus că „divorțul a fost încetinit semnificativ, dar nu s-a produs o schimbare reală” în ceea ce privește situația familială a celor doi actori americani.

sursă: agerpres.ro

foto: cnn.ro

LĂSAȚI UN MESAJ